Arnold Luyben

Arnold Luyben MFP

Mijn naam is Arnold Luyben. In 2005 heb ik samen met Frank Brouwer LBCM Vermogensbeheer opgericht, waar ik momenteel werkzaam ben als directeur / vermogensbeheer en vermogensplanner.

Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Landbouw Hogeschool in Delft heb ik een aantal jaar als zelfstandig ondernemer in de horeca gewerkt. Nadat ik dit verkocht had ben ik in 1996 mijn financiële carrière gestart bij de Rabobank als accountmanager. De ervaring van ondernemen en mijn bedrijfskundig inzicht kwam daar goed van pas. In de jaren daarna ben ik mij gaan bezig houden met cliënten die geld overhielden in plaats van geld nodig hadden. Dit betreft beleggen van vermogen maar bijvoorbeeld ook het structuren van vermogen en financieringen en het plannen van pensioeninkomen. In 1999 heb ik een Master titel gehaald in Financiële Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Mijn credo is: Een duidelijke visie en structuur zorgt voor een optimale financiële positie die op uw leven is afgestemd. Oprechte interesse in uw persoon is voor mij dan ook een vanzelfsprekendheid. Mag ik ook met u kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groet,
Ing Arnold Luyben MFP