Kernwaarden LBCM

Nuchter, eerlijk en gedegen

zijn de drie begrippen die aan de basis staan van de ervaring van LBCM Vermogensbeheer: leidend in plaats van volgend.

Wij laten ons niet gek maken door media, zogenaamde goeroes of analisten maar beoordelen zelf, elke dag opnieuw, onze keuzes. Dit heeft tot gevolg dat wij anders naar markten, economische ontwikkelingen en beleggingen kijken. Wij maken hierdoor regelmatig keuzes die de markt pas veel later ontdekt.

Al meer dan 12 jaar beproefd en bewezen

Onze jarenlange ervaring is inmiddels meer dan 12 jaar gebundeld in LBCM Vermogensbeheer.  Jaar op jaar beproefd en bewezen hebben wij een manier gevonden om beleggingen te selecteren waarmee een bovengemiddeld rendement gerealiseerd kan worden. Dit zonder het nemen van extra risico’s, vaak zelfs door het nemen van minder risico!

De ervaren beheerders van LBCM Vermogensbeheer nemen u de zorgen over uw beleggingsportefeuille uit handen. Wij monitoren continue uw portefeuille. Wij zoeken wereldwijd naar unieke kansen hebben de vrijheid om voor u de beste beleggingsbeslissingen te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vergaarde vermogen geen last wordt, maar met u meegroeit of wordt behouden, precies zoals u dat verwacht en wij met elkaar hebben afgesproken.

De mensen achter LBCM

Arnold Luyben MFPIng. Arnold Luyben MFP
Directeur/partner
Lees meer over Arnold

Frank Brouwer RBAFrank Brouwer RBA
Directeur/partner
Lees meer over Frank

• Eugene Verburg (Associate)

• Administratie en controle

• Patrick Betman (Associate)

• Financieel Planner

• Tom den Ouden FFP (Associate)

• Financieel Planner