Vermogensplanning en begeleiding

U bent druk met uw werk of onderneming. Daar bent u goed in en dat doet u graag. Maar zo af en toe is het noodzakelijk om over uw financiële zaken na te denken, deze door te nemen en te bekijken of het nog wel past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Financieel planners

Onze financieel planners kunnen u hierbij helpen. Zij staan naast u, begrijpen waar het om draait en hebben kennis van zaken. Zij weten wat wel en niet kan en waar risico’s en kansen liggen. Vanuit uw positie bekeken en niet vanuit bijvoorbeeld uw bank.

Onze financieel planners helpen u bijvoorbeeld bij het beoordelen van investering, vanuit privé of vanuit uw onderneming. Dat kan zijn een beleggingsvoorstel voor aandelen, vastgoed participatie of crypto currency maar ook bijvoorbeeld een investering in een bedrijfs- of kantoorpand, participatie in een andere ondernemer/onderneming en aanvragen van een financiering.

Daarbij maken zij met u samen een scenario analyse en beoordelen zij onafhankelijk de propositie zodat uw bewust bent van de kansen en bedreigingen en uw risico duidelijk is zodat u niet achteraf (als het toch tegenvalt) te veel verliest of in de problemen komt.

Uiteraard wordt hierbij de fiscaliteit niet uit het oog verloren. Al dan niet samen met uw accountant / fiscalist wordt vooraf berekend wat voor u de meest voordelige manier is om te investeren. Alles met het doel uw vermogen te laten groeien zodat u daar de vruchten van kan plukken als dat in de toekomst nodig is.