Eigen research beleggen

Op basis van eigen research beleggen wij voor u wereldwijd in effecten (aandelen, obligaties, etc.). Hiervoor bestuderen wij de cijfers die door de beursgenoteerde ondernemingen zelf worden aangeleverd. En zo nodig bellen wij met deze ondernemingen en/of bezoeken we jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen.

Uitgebreid netwerk beleggingsinformatie

Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van professionals die ons voorzien van beleggingsinformatie. Deze informatie gebruiken wij eveneens als bron van research. Zowel ter afspiegeling van onze eigen bevindingen, als ter matching of er eventuele onvolkomenheden te traceren zijn in de openbare berichtgeving.

Geavanceerd informatiesysteem

Een derde bron voor onze research betreft een geavanceerd informatiesysteem, waarin wij nieuws vanuit de gehele wereld aangeleverd krijgen.
Met dit systeem kunnen wij onder andere macro-economische analyse, fundamentele analyse (cijfers) als technische analyse (grafieken) uitvoeren. Tegelijk behoedt het voor een teveel aan informatie. Want hoe gek dat misschien mag klinken, teveel informatie is ook een risico bij beleggen.

Wij leggen u graag meer uit in een persoonlijk gesprek.
Maak vrijblijvend een afspraak of laat ons contact met u opnemen.