Beleggen bij LBCM

U kunt met een vermogen vanaf € 10.000 bij ons terecht voor een beleggingsportefeuille op basis van ETF’s en vanaf € 250.000,- in onze maatwerkstrategie. Uiteindelijk is elke cliënt uniek, iedereen heeft zijn individuele wensen en doelstellingen. Het beleggen in ETF’s is ook geschikt voor uw pensioen en zzp pensioen.

Wij bieden u vier verschillende beleggingsoplossingen aan. Dit zijn:

Beleggen onze maatwerk strategie

Direct beleggen in aandelen, obligaties, vastgoed of grondstoffen, in plaats van beleggingsfondsen

Bent u ontevreden over de resultaten van beleggingsportefeuille en wordt er alleen maar belegd in beleggingsfondsen? Lees verder. Pensioen beleggen (ook pensioen in eigen beheer) is gebaseerd op een beperkt risico en gericht op cash flow. Het is geschikt voor de belegger die vermogen wil opbouwen om later van te kunnen leven en voor de belegger die de komende jaren moet leven van zijn vermogen. Dit profiel is uitermate geschikt voor de ondernemer die zijn pensioenvoorziening wenst te regelen. Hierbij is het ook mogelijk om in een lijfrentebeleggingsrekening te beleggen.

Pensioen voor ondernemers en ZZP’ers

Pensioen beleggen

Pensioen beleggen (ook pensioen in eigen beheer) is gebaseerd op een beperkt risico en gericht op cash flow. Het is geschikt voor de belegger die vermogen wil opbouwen om later van te kunnen leven en voor de belegger die de komende jaren moet leven van zijn vermogen. Dit profiel is uitermate geschikt voor de ondernemer die zijn pensioenvoorziening wenst te regelen.

Hierbij is het ook mogelijk om in een lijfrentebeleggingsrekening te beleggen.

Beleggen in ETF’s

Beleggen in een actieve indexportefeuille

Beleggen in ETF’s is het beleggen in index volgende fondsen. Dat kunnen indexen van aandelen zijn maar ook obligaties, vastgoed, grondstoffen, participaties, etc. Inmiddels zijn er meer indexfondsen dan individuele aandelen. Het voordeel van beleggen in ETF’s is dat u altijd met de mark mee gaat. Echter als de markt daalt wilt u niet net zo hard mee dalen. Door onze actieve strategie passen wij uw portefeuille aan, aan de macro economische vooruitzichten.

Vermogensplanning en begeleiding

Beschikt u over vermogen maar staat dit al jaren nagenoeg renteloos op uw spaarrekening. Betaalt u elk jaar weer een fors bedrag aan belasting over uw vermogen terwijl dit niets oplevert. Maak dan een afspraak met een van onze financieel planners. Zij kunnen aan de hand van uw persoonlijke wensen bekijken welke mogelijkheden u hebt om minder belasting te betalen en een beter rendement te realiseren over uw vermogen.