Beleggen bij LBCM

U kunt met een vermogen vanaf € 10.000 bij ons terecht voor een beleggingsportefeuille op basis van ETF’s en vanaf € 150.000,- in onze conviction buy strategie.
Uiteindelijk is elke cliënt uniek, iedereen heeft zijn individuele wensen en doelstellingen. Het beleggen in ETF’s is ook geschikt voor uw pensioen en zzp pensioen.

Wij bieden u vier verschillende beleggingsoplossingen aan. Dit zijn:

Beleggen voor ervaren beleggers

Beleggen in echte aandelen in plaats van beleggingsfondsen

Bent u ontevreden over de resultaten van beleggingsportefeuille en wordt er alleen maar belegd in beleggingsfondsen? Lees verder

ZZP Pensioen

Pensioen beleggen

Pensioen beleggen (ook pensioen in eigen beheer) is gebaseerd op een beperkt risico en gericht op cash flow. Het is geschikt voor de belegger die vermogen wil opbouwen om later van te kunnen leven en voor de belegger die de komende jaren moet leven van zijn vermogen. Dit profiel is uitermate geschikt voor de ondernemer die zijn pensioenvoorziening wenst te regelen.

Beleggen in ETF’s

Beleggen in een actieve indexportefeuille

Beleggen in ETF’s is het beleggen in indexen. Dat kunnen indexen van aandelen zijn maar ook obligaties, vastgoed, grondstoffen, cryptocurrensy, etc. Inmiddels zijn er meer indexen dan aandelen. Het voordeel van beleggen in ETF’s is dat u altijd met de mark mee gaat.

Vermogensbegeleiding en advisering